Geannuleerd - Workshop 'Borduren op foto'

Pimp je zelfgekozen foto of tekening met gekleurde borduursels

22.03.2020, 14:00 — 17:00 Workshop

Georganiseerd door ModeMuseum Antwerpen

Workshop voor (jong) volwassenen 14+

Van kleine bloemetjes tot strakke lijnen, realistisch of abstract, laat je inspireren door de borduursels in de Textiel in Verzet expo en geef je foto of tekening een persoonlijke touch.

Alles is mogelijk, ervaring is absoluut niet nodig! Je wordt begeleid op je eigen ritme en bepaalt zelf hoeveel details je wil borduren. Op het einde van de workshop heb je een aantal borduursteken onder de knie en ga je naar huis met je eigen creatie.

Eva Verbruggen zet vooraf jouw foto of tekening in zwart-wit over op stof en leert je tijdens de workshop de nodige borduursteken aan. Verschillende kleuren borduurdraad en naalden worden voorzien.

Eva V. heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze is freelance handwerkster met een passie voor oude ambachten. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur. Als leerkracht beheerst ze de kunst van het lesgeven en geeft graag deze kennis door.


Prijs inclusief naald, borduurgaren en toegangsticket tot de tentoonstelling Textiel in Verzet

Mail uiterlijk 16 maart je zelfgekozen foto of tekening naar [email protected] zodat ze in zwart-wit kan worden overgezet op stof.

Annuleren met terugbetaling tot 14 dagen nà reservatie van de workshop. Het is altijd mogelijk om deelname over te dragen aan een ander persoon. Neem in dit geval contact op met [email protected].

Taal Nederlands

Prijs € 55

Locatie Kunsthal Extra City - Antwerpen-Berchem, Eikelstraat 25-31, 2600 Antwerpen

Geannuleerd - Textiel in Verzet 21.03.2020—19.04.2020