Open sollicitatie voor stagiaires

Ontdek onze vacatures en solliciteer!

19.07.2023 — 31.12.2023 Open Call

Ben je bezig met een opleiding en klaar om de theorie naar de praktijk om te zetten? Heb je bovendien altijd al eens willen meedraaien in de werking van een kunsthal? Dan hebben we goed nieuws! Kunsthal Extra City biedt boeiende stageplekken aan met de unieke kans om in contact te komen met een bruisende gemeenschap binnen de hedendaagse kunstwereld.

De mogelijkheden zijn divers. Je kan praktijkervaring opdoen in de productie van tentoonstellingen, event management, publiekswerking, administratie, communicatie en marketing. Dat terwijl je je eigen creatieve groei stimuleert. Zo moedigen we stagiaires aan om hun ideeën en standpunten in te brengen, waardoor een omgeving ontstaat waarin samenwerking, kritisch denken en creativiteit centraal staan.

Of je later aan de slag wil gaan in de kunstsector of gewoon een passie voor kunst hebt, wij verwelkomen kandidaten met verschillende achtergronden en disciplines.

Klaar om de sprong te wagen? Ontdek onze openstaande vacatures en solliciteer! Ook spontane sollicitaties komen in aanmerking.


Houd onze pagina in het oog voor updates en nieuwe stageplekken!

Locatie Kunsthal Extra City, Provinciestraat 112, 2018 Antwerpen