Made in Berchem

Een parcours langs cultuur- en creatieplekken in Berchem

18.05.2014, 13:00 — 17:00 Rondleiding

In het straatbeeld van Berchem duiken steeds meer artistieke en creatieve plekken op: kleine grafische bureaus, verborgen galerijtjes, meubelwerkplaatsen, dansstudio’s... ‘Made in Berchem’ zet deze plekken letterlijk op de kaart: op zondag 18 mei kan je op ontdekkingstocht en kennis maken met een dertigtal creatieve ondernemingen en artistieke organisaties.

Ook Extra City zet de deuren open. Je kan vrij binnen en buiten lopen of je om 14:00 en 16:00 door een gids laten meenemen door de tentoonstellingen van Koenraad Dedobbeleer, Raymond Barion en Laure Prouvost (voor een rondleiding liefst reserveren via [email protected]).

De andere organisaties die naast Extra City in de voormalige Wasserij Goossens zijn gehuisvest, nemen eveneens deel aan ‘Made in Berchem’:

Lokaal01, O.C.A.M., Gagarin, 0090, Atelier Volk, Raumte

Ook Liminaal Consortium plant op deze dag een nieuwe sessie. 'Dus Niet Brommen, Ruelles', een project van Sjoerd Leijten + Olle (Volle Band), is een scooter-expeditie langs de meest idyllische plaatsen van Berchem. Het gebrom van de scooters wordt omgezet in een soundscape en een online live stream. Klik hier voor meer informatie.

De kaart en het programma van ‘Made in Berchem’ vind je hier.

Taal Nederlands

Locatie Kunsthal Extra City - Antwerpen-Berchem, Eikelstraat 25-31, 2600 Antwerpen