SCHRIJFTAFEL

Werk met Kunstenpunt aan je aanvraag voor een beurs of projectsubsidie

02.07.2024, 13:30 — 17:00 Workshop

Georganiseerd door Kunstenpunt

Ben je op dit moment aan het schrijven? Dien jij op 15 september een aanvraag in voor een beurs of projectsubsidie binnen het Kunstendecreet? Heb je reeds een duidelijk plan maar heb je moeite bij het uitschrijven van je voorstel of heb je nood aan een klankbord? Wil je graag even van gedachten wisselen met mede kunstenaars of met experten? Of heb je vragen over het KIOSK-format?

Kom dan mee werken aan je dossier tijdens de schrijftafel in Kunsthal Extra City ism Kunstenpunt!


WAT?

We verzamelen een aantal kunstenaars en kunstwerkers met eenzelfde doel en deadline om een beurs of projectsubsidie binnen het Kunstendecreet in te dienen. We nodigen daarnaast enkele ‘schrijf- en dossierexperten’ uit die graag mee op zoek gaan naar een antwoord of mee helpen nadenken over het onder woorden brengen van jouw plannen.


PRAKTISCH: HOE VERLOOPT EEN SCHRIJFTAFEL?

Voorafgaand aan de schrijftafel ontvang je een mail met een overzicht van de aanwezige experts en hun expertise. Je kan je inschrijven voor 2 tot 3 gesprekken met een expert naar keuze.

De schrijftafel start met een plenaire gedeelte, nadien schrijf je aan je dossier tussen de gesprekken met de experts door. We nodigen je ook uit om met elkaar in gesprek te gaan.

Het is belangrijk dat je reeds een concreet en duidelijk plan hebt en de nodige partners hebt aangesproken voor je beurs of project. Voor deze editie concentreren we ons enkel op dossiers die ingediend zullen worden voor de deadline van 15 september 2024.

De schrijftafels dienen ter ondersteuning bij het uitschrijven of nalezen van je dossier, niet om je beurs of project te concretiseren voor latere indienrondes.

Wij voorzien een tafel, stoel, wifi, koffie en thee. Jij zorgt voor een duidelijk uitgewerkt plan en een laptop.


WAAR EN WANNEER?

Dinsdag 2 juli 13u30 - 17u Extra City Antwerpen ism Kunstenpunt, Cultuurloket en VAi


REGISTRATIE

Deelnemen is gratis en plaatsen zijn beperkt! We vragen daarom om tijdig te annuleren als je onverwachts niet meer kan komen.

Schrijf je in via deze link. Je kan je inschrijven voor maximum van 2 schrijftafels.

Heb je nog vragen? Contacteer [email protected].

Locatie Kunsthal Extra City, Provinciestraat 112, 2018 Antwerpen