KONT Slow Portfolio Date

25.04.2019, 19:30 — 22:30 

Georganiseerd door KONT magazine

De KONT Slow Portfolio Dates zijn interessant voor professionals, studenten en hobbyisten op alle terreinen van kunst, design, ambacht of technologie. Makers in de brede zin van het woord: kunstenaars, schrijvers, dansers, kantklossers, filmmakers, muzikanten, fotografen… ook uitvinders en wetenschappers. Ook zijn de Slow Dates een bron van informatie en inspiratie voor curatoren en beschouwers (journalisten, filosofen, theoretici). Het idee is dat bevlogen, open minded mensen van verschillende achtergronden en generaties elkaar ontmoeten, inspireren en mogelijk een match vinden.

De Slow Portfolio Date van KONT magazine is een laagdrempelige happening waarbij je als maker de kans krijgt op een paar 1:1 ontmoetingen met andere makers. Het concept is simpel: gedurende een viertal rondes word je aan een onbekende persoon gekoppeld waarmee je in gesprek gaat over je werk. Spannend? Zeker weten. Toch merken we dat er nauwelijks gebruikgemaakt wordt van onze assistentie en hulpmiddelen die we paraat hebben om vastlopende gesprekken vlot te trekken; voor de meeste deelnemers verloopt de avond verrassend maar tegelijk volkomen natuurlijk!

Over KONT magazine
KONT magazine is een jaarlijks bookazine, opgericht in Eindhoven, waaraan telkens 30 deelnemers uit alle artistieke hoeken meewerken.

'KONT 03' wordt een Eindhoven-Antwerpen nummer, vandaar deze slowdate bij Kunsthal Extra City. 'KONT 03' wordt gelanceerd in september 2019.

www.kontmagazine.nl
https://www.instagram.com/kontmagazine
https://www.facebook.com/kontmagazine

Met de steun van deBuren en Cultuur Eindhoven

Taal Nederlands

Locatie Kunsthal Extra City - Antwerpen-Berchem, Eikelstraat 25-31, 2600 Antwerpen