Kinga Jaczewska - Can your hand become a paw and your nose an elephant's trunk?

31.07.2022, 14:00 — 15:00 Workshop

Georganiseerd door


Can your hand become a paw and your nose an elephant's trunk? is een bewegingsworkshop voor kinderen tussen 8 en 14 jaar waarbij op een speelse manier aan yoga en lichaamsexpressie wordt gedaan.

Kinga Jaczewska (°Warschau, 1991) is een Antwerpse kunstenares. Ze studeerde dans, performance en choreografie op scholen zoals London Contemporary Dance School (UK), Northern School of Contemporary Dance (UK) en meest recentelijk Research Cycle bij PARTS (BE). Sinds haar afstuderen blijft ze haar eigen choreografisch werk ontwikkelen. Naast performance omvat haar werk videowerk, installatie, fotografie en tekst. Kinga is ook actief als danseres en tolk. Ze werkte samen met en trad op met choreografen als Marc Vanrunxt, Ayelen Parolin en Andros Zins-Browne.

Wist je dat deze workshop samenvalt met het gratis rondleiding in Kunsthal Extra City? Terwijl je kind geniet van de bewegingsworkshop in de tuin, kan jij rustig de tijd nemen om de tentoonstellingen en de kloostersite te ontdekken, samen met de gids. Afsluiten doe je nadien samen met je kind in de tuin, bij een lekker drankje van de bar.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Zondag 31 juli van 14:00 tot 15:00

in de kloostertuin van Kunsthal Extra City en Morpho

geschikt voor kinderen tussen 8 en 14 jaar

de instructies zijn in het Engels, maar de lichaamstaal zelf is universeel.

inbegrepen bij aankoop van een regulier inkomticket

beperkt aantal plaatsen. Je schrijft je best op voorhand in.


Taal Engels