Boekpresentatie 'Contact' van Maarten Inghels

door De Bezige Bij

18.01.2018, 20:00 — 22:00 Presentatie

Georganiseerd door De Bezige Bij

'Contact' is een lijvig boek met nieuwe poëzie en beelden. Maarten Inghels nodigt u heel graag uit voor de feestelijke presentatie op donderdag 18 januari 2018 om 20u00.

Verwelkoming namens uitgeverij De Bezige Bij door Suzanne Holtzer / Inleiding door directeur Middelheimmuseum Sara Weyns / Chantal Pattyn in gesprek met Maarten Inghels / Korte lezing

Na afloop wordt een drankje aangeboden en wordt het boek te koop aangeboden door Demian. Gelieve uw komst te bevestigen via [email protected].

Met Contact verbindt Maarten Inghels nieuwe poëzie, beeld en performance. Zijn gedichten verschenen als tatoeage ('Honger'), als enquête waarin hij de staat van de samenleving opvroeg ('Volksbevraging') en geplant in eetbare zaadjes ('Wanneer wij zomer zaaien in elkaar'). In de zomer van 2016 maakte Inghels een voettocht langs de Schelde van bron tot monding om de stroom te controleren op onregelmatigheden en oneffenheden. Met ’The Invisible Route' publiceerde hij een kaart met alle camera’s op en de laatste route om onzichtbaar door de stad te dwalen.

Taal Nederlands

Locatie Kunsthal Extra City - Antwerpen-Berchem, Eikelstraat 25-31, 2600 Antwerpen