Graag stellen we je ons project EXTRA INTERACTIE voor.

EXTRA INTERACTIE maakt van Kunsthal Extra City een labo-ruimte waar jongeren via actuele beeldende kunst hun burgerschapszin verder ontwikkelen.

EXTRA INTERACTIE is alert en gedurfd, ruw en genuanceerd. Het stimuleert en zet aan tot dialoog. Het wakkert de zin voor initiatief en engagement aan en creƫert ruimte voor nieuwe invalshoeken.

EXTRA INTERACTIE toont aan dat actuele kunst ons iets kan vertellen over het leven, onszelf en de wereld.

EXTRA INTERACTIE is een proces. Sinds februari 2019 werken we in een uitdagend participatief traject samen met experten, jongeren en kunstenaars. We delen knowhow, wisselen ervaring uit en bouwen samen aan innovatieve methodes om met kunst en burgerschap aan de slag te gaan.
Vanaf september 2019 zal EXTRA INTERACTIE zijn eerste vorm(en) beginnen aannemen.

Het project heeft aandacht voor burgerschapsvorming binnen de eindtermen kunst en cultuur.
Het is een samenwerking met Onderwijs- en Jeugdbeleid van Stad Antwerpen en wordt ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap.

Voor meer informatie en vragen kan je nu al terecht bij Ine Vermeylen, coƶrdinator van EXTRA INTERACTIE, via ine.vermeylen@extracity.org


Heb je interesse om met je klas of groep langs te komen in Kunsthal Extra City, vul dan hieronder je gegevens in en dan houden we je graag op de hoogte:

JA, IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE